Arnout van den Bossche

arnout va ms office 189 x 270 Zaterdag 25 januari 2014, aanvang 20:30 uur. Arnout van den Bossche

De relatiefluisteraar

Hoe gaan mannen en vrouwen met hun relatie om? Dit is dé centrale vraag in de cabaretworkshop “De Relatiefluisteraar” van Arnout Van den Bossche, de Grote Internationaal Relatie Deskundige. Om je dit duidelijk te maken gebruikt hij bevattelijke tekeningen op een bord die erg herkenbaar en vooral hilarisch zijn. Krijg dus meer inzicht in je relatie dankzij antwoorden op volgende vragen: Wat doe ik als man nu eigenlijk verkeerd? Wat is de curve van ruzie? Waarom kan mijn man niet zoeken? En houdt hij nog van mij?

In deze theatervoorstelling is het publiek, zonder het goed te beseffen, beland in een soort “motivational seminar” voor koppels met ernstige relatieproblemen. Deze pijnlijke vergissing ontaardt in een buitengewoon komische workshop van een zelfverklaarde “Relatiefluisteraar” doorspekt met levendige interacties en herkenbare observatiehumor. Fijnzinnig, herkenbaar en vermakelijk raak.

Hou je niet van platte of schofferende humor maar heb je het liever verfijnd en subtiel, dan is deze voorstelling echt iets voor jou. Arnout Van den Bossche verrast met een originele én interactieve show waaraan je samen met je partner nog vaak zal terugdenken. De jury van Humo’s Comedy Cup (Urbanus, Guy Mortier en Tom Lenaerts) liet zich in 2009 al overtuigen door de subtiele en originele humor van Arnout Van den Bossche en bekroonde hem tot winnaar Humo’s Comedy Cup 2009. Datzelfde jaar won hij ook het Deltion Cabaret Festival in Nederland. In 2012 veroverde Arnout Van den Bossche een finaleplaats bij de laatste 3 van het Vara Leids Cabaret Festival.

Wat schreef de pers:

Jury Humorologie: ‘Relatiefluisteraar Arnout Van den Bossche balanceert op het snijvlak van ernst en humor. Hij doet dat op uitstekende wijze. Herkenbare situaties brengt hij op een heel eigen manier naar voren. Gortdroog en scherp pakt hij zowel zijn onderwerpen als het publiek in.”Arnout maakt met deze performance duidelijk dat hij binnen het Vlaamse comedycircuit zijn plek … al heeft’.

Jasmijn Mioch, recensent Leids Cabaretfestival:“De show zit steengoed in elkaar… De zaal speelt het interactieve spel van de relatiefluisteraar mee en de formule werkt. Van den Bossche zet een act neer waar iedereen iets in herkent en smakelijk om kan lachen”. Entree EUR 18,-. www.arnoutvandenbossche.be

Klik hier om kaarten Arnout van den Bossche te  reserveren

vermeld uw naam, aantal kaarten, en uw telefoonnummer.

Telefonisch reserveren op nummer 0294-252506.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s