Eric van Sauers

Zaterdag 29 november 2013, aanvang 20:30 uur.

Eric van Sauers

Entree € 20,- (exclusief on line toeslag); kortingsprijs € 18,-

Ontroert

(www.ericvansauers.nl)

Terug in Nigtevecht! Eén van de vaste bespelers van ons Nigtvechtse Gymtheater. Na omzwervingen in diverse toneelstukken en films heeft hij weer voor een cabaretprogramma gekozen.

Wie Eric van Sauers ooit heeft gezien weet wat hij kan verwachten. Hij is ongemeen grappig en gevaarlijk, maar vooral een meester-verteller. Hij verzint, hij verandert, hij daagt uit, en laat vaak meer van zichzelf zien dan goed voor hem is. Zes programma’s heeft hij gemaakt. De Neerlands Hoop heeft hij er mee gewonnen, en ook de nominatie voor de Poelifinario geeft aan op welk niveau hij werkt.

Hij pakt u op en neemt u mee. Soms poëtisch, soms absurd, maar vooral uniek en onverwacht. Hij kan romantisch zijn en het tegelijk ontkennen, schreeuwend zijn liefde uiten, slaand zijn publiek strelen. Eric van Sauers ontroert.

Eric van Sauers lanceerde zichzelf in 1997 rechtstreeks vanuit het stand-up comedy gezelschap ‘De Comedytrain’ het Cameretten festival in, dat hij glansrijk won. Wat volgde waren succesvolle programma’s, alle in ons Gymtheater te zien, zoals ‘De Ware Liefde’, ‘Smulpapen’ ‘Liegt’ en ‘Ridder’.

Daarnaast is Eric al jaren eindredacteur van het satirische televisie programma ‘Dit was het nieuws’.In het voorjaar van 2014 was Eric te zien zijn in het veel geprezen toneelstuk ‘Als je niet leeft kun je ook niet scoren’ samen met acteur Cees Geel.

Koop kaarten online

Telefonisch reserveren op nummer 0294-252506.