Kees van Amstel

Zaterdag 05 maart 2022, aanvang 20:30 uur.

Verschoven datum van 14 januari en 11 maart, kaarten blijven geldig, Ook de e-tickets die op een oude datum staan! Ook de kaarten bij de voorverkoopadressen die op een oude datum staan.

Een bang jongetje dat hele enge dingen doet.

Entree € 20,-.

Koop hier uw Tickets

Toen hij in 2016 naar Nigtevecht kwam was hij nog de grote onbekende. Dat is veranderd. Hij kwam op radio en  tv. Hij was onder meer te zien in het tv programma Klikbeet. Van Amstel, hangt deze voorstelling (zijn derde theatersolo) onder op aan zijn bezoek aan een psychologe. Dat loopt er als een rood draadje doorheen. In Amsterdam is er nu eenmaal iets mis met je is als je níet bij een psycholoog loopt. Zij heeft na een eerste sessie al een helder beeld: Kees zou voor de veiligheid moeten kiezen en fulltime-leraar moeten worden, Kees kan niet tegen verandering en Kees is een bang jongetje dat hele enge dingen doet. Toch mooi meegenomen in een honderddertig euro kostend uurtje, hij kreeg de titel voor zijn derde programma als bonus.

Na een hilarisch verslag van een Koningsdag spacecake eten met een vriend, neemt hij ons mee op een schoolreisje naar voormalig concentratiekamp Sachsenhausen. In zijn wanhoop over zoveel gebrek aan geschiedenis kennis van zijn leerlingen, hun shop- en Netflixverslaving en hun totale lethargie, wordt hij wie hij in wezen is: een man die wel mild wil zijn, maar bij wie de woede het overneemt.’ Van Amstel is een komiek van de bovenste plank die vol gas geeft en zijn zaal laat schudden van het lachen.

De Volkskrant ****: Van Amstel is een rasverteller die van iedere situatie wel iets komisch weet te maken. Hij hanteert een extreme vorm van zelfspot als hij filmfragmenten bespreekt van zijn eigen mediaoptredens, of als hij vertelt hoe hij zijn potentie eens wilde opkrikken met een viagrapilletje. Zijn verhalen zitten vol treffende details.’

Telefonisch reserveren op nummer 0294-252506.