Lisa Ostermann

Zaterdag 09 april 2022, aanvang 20:30 uur.

Lisa Ostermann is gekozen tot hét Comedy Talent 2022 door de Volkskrant.

Met z’n allen

Entree € 18,-.

Koop hier uw Tickets qr-code

Lisa Ostermann

Traditioneel mogen we weer een cabarettalent presenteren met een grootse toekomst voor zich. Ditmaal Lisa Ostermann. zij gaat met haar debuutvoorstelling in première in De Kleine Komedie in Amsterdam op. Haar eerste voorstelling heet Met z’n allen.

Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021.Haar eerste voorstelling ‘Met z’n allen’ gaat over het enthousiasme, de wanhoop en de hulpmiddelen waarmee we de sfeer erin proberen te houden. En over hoe weinig de sfeer zich daarvan aantrekt. Verwacht scherpe grappen en muzikale intermezzo’s waarbij Lisa wordt begeleid door een funky live-band/breakdancegroep die bestaat uit Lisa.

Lisa maakt ‘spannend en geestig cabaret,’ aldus de Theaterkrant. Ze ‘kreeg iedereen moeiteloos mee’ (NRC) en heeft ‘een sterke zangstem’ (de Volkskrant). Lisa ‘zette het publiek vanaf de eerste minuut op het verkeerde been’ maar ‘wist ook te ontroeren’ (NRC). ‘Haar veelzijdigheid maakt dat er reikhalzend wordt uitgekeken naar haar volgende programma’ (de Telegraaf).

Lisa schrijft, naast haar eigen materiaal, af en toe grappen voor het Tv-programma Dit Was Het Nieuws en sketches voor het Klokhuis, waarin ze ook zelf meespeelt.

Speciaal voor de voorstelling vaart de pont om 20:00 uur. Terugvaart in overleg met de pontbaas.

Ter afsluiting van het cabaret seizoen en de presentatie van het nieuwe seizoen is er de traditionele after party, ditmaal met Turning Tides. Een band met een repertoire van goed dansbare seventies en eighties klassiekers, maar ook rock en recente popnummers, als het maar dansbaar is.

Telefonisch reserveren op nummer 0294-252506.