Lisa Ostermann

Zaterdag 09 april 2022, aanvang 20:30 uur.

Met z’n allen

Entree € 18,-.

Traditioneel mogen we weer presenteren een cabarettalent die een grootse toekomst voor zicht heeft, ditmaal Liza Ostermann.

Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Haar eerste voorstelling ‘Met z’n allen’ gaat over het enthousiasme, de wanhoop en de hulpmiddelen waarmee we de sfeer erin proberen te houden. En over hoe weinig de sfeer zich daarvan aantrekt.
Verwacht scherpe grappen en muzikale intermezzo’s waarbij Lisa wordt begeleid door een funky live-band/breakdancegroep die bestaat uit Lisa.

Lisa maakt ‘spannend en geestig cabaret,’ aldus de Theaterkrant. Ze ‘kreeg iedereen moeiteloos mee’ (NRC) en heeft ‘een sterke zangstem’ (de Volkskrant). Lisa ‘zette het publiek vanaf de eerste minuut op het verkeerde been’ maar ‘wist ook te ontroeren’ (NRC). ‘Haar veelzijdigheid maakt dat er reikhalzend wordt uitgekeken naar haar volgende programma’ (de Telegraaf).

Lisa schrijft, naast haar eigen materiaal, af en toe grappen voor het Tv-programma Dit Was Het Nieuws en sketches voor het Klokhuis, waarin ze ook zelf meespeelt.

Telefonisch reserveren op nummer 0294-252506.