De Partizanen

partizanen via ms offi9ce 189 x 270

Zaterdag 30 november 2013

De Partizanen

Een Komische Verfrissing

De winnaars van zowel de jury- als de publieksprijs van het Leids Cabaretfestival 2013 en nu al in ons Gymtheater: De Partizanen, bestaande uit Merijn Scholten en Thomas Gast. Zij ontmoetten elkaar bij de Comedytrain en besloten in 2012 hun krachten te bundelen.Uit het juryrapport van het Leids Cabaretfestival: “Thomas Gast en Merijn Scholten, samen De Partizanen, zijn een aantrekkelijk en energiek duo. Hun voorstelling bestaat uit een aaneenschakeling van geestige scènes. Terugkerend format is een talkshow. De Partizanen zijn oorspronkelijk en authentiek, en in hun verhaalopbouw volledig onvoorspelbaar. Het natuurlijke en zelfverzekerde van hun theateraanwezigheid straalt een groot spelgemak uit.
Het decor is een absurde ruimte; eenvoudig maar grappig en functioneel. De heren zijn sympathiek en brutaal. De teksten zijn helder en ter zake, zonder nodeloze uitweidingen. Hun humor is mentaal en droogkomisch en met groot gevoel voor taal belichten ze onze tijdgeest.
Merijn Scholten en Thomas Gast hebben ons overrompeld door het gemak waarmee ze de meest absurdistische teksten en sketches ten tonele voeren en dat met elke speeldag nieuw materiaal. Door de wonderlijke wendingen, de verwarring en afwisseling zaten we als jury op het puntje van onze stoel.”

De Partizanen, nu al in Nigtevecht, je kunt er maar beter vanaf het begin bij zijn geweest!

Entree EUR 15,-.

Klik hier om kaarten Partizanen te reserveren
vermeld uw naam, aantal kaarten, en uw telefoonnummer.

Telefonisch reserveren op nummer 0294-252506.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s