Rob en Emiel

Zaterdag 11 februari 2023, aanvang 20:30 uur.

Rob en Emiel Gaan Los (try out).

e tickets

Rob en Emiel

Entree € 23,-.

We schrijven 7 maart 2009 toen Rob en Emiel als VIP Magic voor het eerst naar het Dorpshuis kwamen, als totale onbekenden. En ze kwamen weer terug! Inmiddels heel bekend geworden van veel tv programma’s. Al jaren verweven Rob en Emiel magie, cabaret, verwondering en humor in feel-good performance-acts voor hun eigen televisieprogramma’s, theatershows en evenementen.

Tijdens het Wereldkampioenschap Mentalisme in 2009 werden zij bekroond tot beste mentalisten ter wereld. Daarmee behoren zij officieel tot de absolute wereldtop!

In totaal stonden zij o.a. zeventien keer met hun eigen show in een uitverkocht Sydney Opera House, Australië. Ook traden zij op in o.a. België, Duitsland, Groot Brittannië, Zweden, Thailand, Zuid-Korea, Nigeria, Dubai en de U.S.A. en waren in tientallen televisieprogramma’s te zien, waaronder Barend & van Dorp, Jensen, Life & Cooking, De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman. Sinds 2014 hebben zij diverse eigen televisieprogramma’s met in totaal 100 afleveringen van Street Magic, de Zapp Magic Battle en School Magic.

En nu eindelijkweer terug in Nigtevecht, De heerlijke combinatie van magie, cabaret, mindreading, comedy én theater van Rob & Emiel is ongeëvenaard! Ze vertonen een aantal van hun beste acts van de afgelopen 20 jaar. 

Telefonisch reserveren op nummer 0294-252506, of via formulier op de homepage.