Thomas van Luyn

Vrijdag (!) 4 oktober 2013

Thomas van Luyn

Thomas van Luyn ’s Smaakvol Avondje Uit (try out)

(www.bunkertheaterzaken.nl)

In 2001 wordt hij bekend bij een groot publiek via het cabaretpanel van Kopspijkers, waar hij imitaties deed van o.a. Tony Blair, Rudi Carrell, Ferry Mingelen, minister Johan Remkes.

In 2005 krijgen Thomas van Luyn en Mike Boddé (vaste bespeler van ons Gymtheater) hun eigen tv programma, de Mike en Thomas Show, een ‘muzikalecomedyglamourquiz’ waarin het quiz-element een excuus is om de muzikale en komische kwaliteiten van de presentatoren af te spelen tegen een aantal ‘terecht beroemde Nederlanders’.
Thomas van Luyn en Sara Kroos presenteerden afgelopen jaar het tv programma “In Goed Gezelschap”, met taal, spel en muziek moesten de zes spelers improvisatieopdrachten uitvoeren.

In het najaar van 2012 keerde Thomas terug in de theaters, samen met Mike Bodde, met De Kerstrevue.

Na zijn bejubelde tv shows met Mike staat Thomas van Luyn voor het eerst in acht jaar weer alleen op het podium. Tussen de glamour van zijn tv-werk en zijn column in de Volkskrant, mag hij even vrij ademhalen in de toverwereld van het theater.
En ook al heeft de Volkskrant het over “kunstige dwarsverbindingen die Van Luyn volhangt met theatrale toverballen, poëtische frivoliteiten en muzikale verrassingspakketjes”, het zijn gewoon grapjes en liedjes, vindt de cabaretier zelf. En met “geniale clown en verteller”, bedoelen ze gewoon malle eppie.
Welkom in de wonderlijke wereld van ‘Thomas van Luyn’s Smaakvol Avondje Uit’.

Entree EUR 18,-.

 Klik hier om kaarten Thomas van Luyn te reserveren

vermeld uw naam, aantal kaarten, en uw telefoonnummer.

Telefonisch reserveren op nummer 0294-252506.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s