Veldhuis en Kemper

Donderdag 6 juni 2024, aanvang 20:30 uur.

Deze voorstelling is verschoven uit seizoen 20/21, en zit NIET in het passe partout van 23/24!

Entree € 23,-. Voorstelling was al uitverkocht, kaarten gaan naar passe partouthouders.

Nieuwe voorstelling

Attentie! Deze voorstelling komt op de plaats van de geannuleerde voorstelling uit seizoen 2019 – 2020! Op 21 maart 2021 hadden ze moeten spelen maar toen was de covid nog gaande. De kaarten van toen blijven geldig!! Nieuwe kaarten komen maar zeer beperkt beschikbaar omdat de voorstelling uitverkocht was en er maar heel weinig mensen hun geld terug wilden hebben.

Het is maart 2001 dat de mannen voor het eerst samen op het Nigtevechtse Gymtheaterpodium stonden. Zonder regisseur, zonder impresariaat, maar speelden toen al ”Ik wou dat ik jou was”. Dit nummer moest toen nog een hit worden.

Er is nog geen titel. Sterker nog, de mannen weten niet eens precies waar ze het over gaan hebben. Relaties en elkaar hebben ze in hun eerdere programma’s al helemaal besproken. Hoog tijd dus om de blik naar buiten te richten en te kijken wat er eigenlijk nog meer in de wereld gebeurt. En wat ze daar eigenlijk van vinden. Wat dat is, daar komen ze achter terwijl ze optreden en daar kunt u in het aller vroegste stadium bij zijn. Wees er snel bij, want het wordt hoe dan ook een vrolijke avond vol bloed, zweet en lachen!
Deze voorstelling zit dus niet in het passepartout 23/24! En is vrijwel uitverkocht.