Niet Schieten!

Zaterdag 30 november 2019, aanvang 20:30 uur.

25 jaar lust en leed

Entree € 20,-.

https://www.youtube.com/watch?v=hKxvzXf3D0I&feature=youtu.be

Koop hier uw Tickets

Cabaret 'Niet Schieten' (2019)
Cabaret ‘Niet Schieten’

Ook een lustrum voor Niet Schieten! Vijfentwintig jaar lust en leed. Voor de vijfde keer komen zij naar Nigtevecht! Op zaterdag 12 janauri 2002 kwamen zij voor het eerst. Lid van het eerste uur Erik Jobben, maakt het trio opnieuw compleet op het toneel, na 3 programma’s vooral een rol achter de schermen te hebben gespeeld bij de groep.

Sinds dit ijzersterke cabarettrio in 1994 Cameretten won, is het een vaste waarde in de theaters. Speciaal voor het 25-jarig jubileum komen zij terug in de oorspronkelijke formatie. Maarten, Arend én Erik brengen met liefde een avond vol lust en leed uit al hun 14 shows.

Niet om het allemaal nog eens dunnetjes over te doen maar om te laten zien dat ze wijzer zijn geworden. Vooral de bijzondere band die het drietal met de vrouwelijke helft van de bevolking heeft, is een terugkerend thema gebleken. Het doorgronden van het vrouwelijk geslacht blijft hun missie of misschien wel hun passie.

Ze komen speciaal voor u naar het Dorpshuis om de mensen uit Nigtevecht haarfijn uit te leggen hoe zij denken dat alles in elkaar steekt… Voor de één een feest van herkenning …voor de ander een hilarische openbaring! U gaat het zelf ervaren en beleven in deze overdonderende voorstelling.

NB: Het werk van Niet Schieten! wordt inmiddels door menig psycholoog en relatiebemiddelaar als standaardwerk beschouwd.

Telefonisch reserveren op nummer 0294-252506.