Veldhuis en Kemper is uitverkocht

Als er aan het einde van dit seizoen er weer meer mogelijk is in de theaters willen Velthuis en Kemper nog voor de zomer wat try outs van hun nieuwe programma gaan spelen in Nigtevecht. Onder voorbehoud van de corona maatregelen zou dit in de periode april – juni 2021 zijn.

De kaarten blijven geldig. Een nieuwe datum is dus nog niet bekend.

Veldhuis en Kemper-foto gecompimeerd Ester Gebuis ©
21 maart Veldhuis en Kemper

Veldhuis en KemperIn ons allereerste seizoen op zaterdag 10 februari 2001 kwamen zij naar Nigtevecht. Zonder impresariaat, zonder regisseur, zonder een megahit, en zonder een avondvullend programma. Onbekend, maar zoals zo veel onbekende cabaretiers, waren ze wel gescout voor Nigtevecht! En dus lag ook bij hen een grote toekomst in het verschiet.

Een genoegen om ze weer te mogen ontvangen. Een weerzien na 20 jaar!

En, ook zij hebben een lustrum: zij brengen hun 10e programma.

Veldhuis & Kemper gooiden bij het maken van hun vorige programma, Geloof ons nou maar, het roer om. En hoe! Het resultaat? Prachtige recensies, uitverkochte zalen, lyrische reacties van het publiek en een schitterende nominatie voor de belangrijkste cabaretprijs De Poelifinario.

U snapt, de ingeslagen weg smaakt naar meer. Hoe dit zal uitpakken dat weten de heren Veldhuis & Kemper nog niet precies. Persoonlijker, meer confronterend, grappiger, harder of zachter? Of van alles misschien een beetje? Hoe dan ook wordt het de overtreffende trap!

Telefonisch reserveren op nummer 0294-252506.