Alex Ploeg

Zaterdag 17 maart 2018, aanvang 20:30 uur.

Alex Ploeg

Debuut (try out)

Entree € 16,-.                                                                                                           TICKETS

http://www.hekwerk.nl 

Alex Ploeg_comp doc foto Diederick Bulstra_lrAlex Ploeg (1985) is de winnaar van de Publieksprijs van Cameretten 2016. Hij is een beetje een creatieve duizendpoot. Lid van Comedytrain, speler bij De Grote Improvisatieshow, schrijver voor meerdere t en radioprogramma’s en soms ook nog striptekenaar, en is hij vaak te zien in comedyclub Toomler in Amsterdam. Nu komt hij met zijn eerste avondvullende programma naar Nigtevecht.

Alex is explosief, muzikaal en schuwt het randje niet. Hij stelt rake vragen over onderwerpen die er niet toe doen. Snel, scherp en altijd speels. Hij heeft een sterke podiumpersoonlijkheid en laat in hoog tempo en met veel zelfspot zijn hersenspinsels op je los. In 2016 won hij de publieksprijs van Cameretten. De jury prijst zijn grapdichtheid, zelfspot en muzikaliteit. “Veel van zijn verhalen zijn hilarisch. Sommige herken je direct. Andere verhalen getuigen juist van een prettig gestoord brein. Naast een goede comedian is Alex ook een uitstekend gitarist.”

Voor Cameretten zette hij al meerdere cabaretfestivals op zijn naam, waaronder de Jury en Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival (2011) en het Griffioen Zuidplein Cabaret festival (2012). Ondertussen is hij niet van de Nederlandse podia te slaan. Zo stond hij in 2016 in het voorprogramma van Ronald Goedemondt. Alex was o.a. te zien bij Klikbeet, The Comedy Factory, De Grote Improvisatieshow, Cojones en Nillionaires (BNN/VARA) . Ook schrijft Alex voor tv-programma’s zoals Dit Was Het Nieuws, Cojones, en Foute Vrienden, en is hij soms te horen in radioprogramma Spijkers met Koppen.

Telefonisch reserveren op nummer 0294-252506.

Advertenties