Karin Bruers

Kik - Karin Bruers & Nol Havens comp doc aangep - Bruers haalt uit - © The Art Company

Zaterdag 14 april 2017, aanvang 20:30 uur.

Karin Bruers

samen met Nol Havens 

“Haalt uit”.

Karin Bruers

Entree € 20,- TICKETS

Voor de derde kaar naar Nigtevecht: Karin Bruers! En ditmaal neemt ze Nol havens mee, Nol Havens is al jaren het geluid en het gezicht van VOF de Kunst. De eerste single die VOF de Kunst in 1983 uitbracht was ‘Suzanne’, die kort daarna op de eerste plaats van de hitparade stond. De Engelse vertaling stond binnen een half jaar’ in zeven landen op de eerste plaats van de hitlijsten (buiten Nederland en België werd VOF de Kunst bekend als ‘The Art Company’).’Dikkertje Dap’ en ‘Eén Kopje Koffie’ zijn weer andere bekende hits van VOF de Kunst. Nol is haar muzikant, chauffeur, persoonlijk entertainer en hij zorgt dat het niet helemaal uit de hand loopt, want dat ligt altijd op de loer bij Karin.

Karin haalt in haar nieuwe voorstelling uit naar christelijke wethouders, die ze betrapt op porno kijken in het vliegtuig en naar echtparen die hun kinderen slachtofferen in vechtscheidingen. Ze schiet met haar katapult alfamannetjes van de apenrots. En verder moet alles wat die dag voor haar voeten heeft gelopen, eraan geloven. Maar wie uithaalt, kan een haal terug verwachten. En die krijgt ze ook. Of het iets uithaalt weet ze niet, maar voor nu is ze het kwijt. En u heeft er om kunnen lachen. Of u bent er nu ook mee opgezadeld.

Cabaretière Karin Bruers heeft een nogal ongebruikelijke handicap: alles om haar heen verandert in absurdistisch theater. Bij alles wat ze aanpakt beginnen de zaken onmiddellijk te ontsporen en bizarre gebeurtenissen verstoren al gauw het alledaagse weefsel van de tijd. Die eigenschap heeft ze geërfd van haar moeder, een vindingrijke, non- conformistische vrouw die in haar eentje acht kinderen grootbracht in een Tilburgse volkswijk. Karin verpakt haar onnavolgbare verhalen in succesvolle cabaretvoorstellingen.

Telefonisch reserveren op nummer 0294-252506.

 .

Advertenties