Arrangementen

Om het theaterbezoek aan te vullen tot een compleet gezellig avondje uit, willen we ook in dit seizoen aantrekkelijke arrangementen aanbieden. Eerst lekker uit eten en daarna naar de voorstelling. U kunt gebruik maken van de volgende arrangementen:

Arrangement no. 100:  http://www.no100etenendrinken.nl/ 

Speciaal voor u als theaterbezoeker houden wij de tijd in de gaten, zodat u ontspannen bij ons kunt genieten en op tijd aanwezig kunt zijn bij de theatervoorstelling.

Cabaret menu 12 maart:

Voorgerecht keuze uit: Bospaddestoelen soep / Salade met Lamsham / Salade met gegratineerde Geitenkaas / Zalm op toast

Hoofdgerecht keuze uit: Zeewolf met mozzarella en tomaat uit de oven / Hollandse- of Hertenbiefstuk met rozemarijn saus / Spinazie tagliatelle met groenten en roomsaus.

Dessert keuze uit: Tiramisu / Apfelstrudel met vanillesaus / Koffie/Thee met wat lekkers erbij

Dit alles voor 22,50 p.p.

Reserveren tijdig om teleurstelling te voorkomen via: info@no100etenendrinken.nl of via 06-15 697906.

Arrangement Gasterij De Vechtoever, Nederhorst den Berg. Op de cabaretavonden kan er vanaf 17:30 uur voor €10,- gegeten worden in de Gasterij. Na afloop kan er gezamenlijk langs de Vecht gewandeld worden naar de pont in Nigtevecht, die speciaal voor deze groep zal varen. Uiteraard kunt u ook per fiets gaan en per pont oversteken. Het aantal plaatsen is beperkt daarom graag reserveren op nummer 06-41455924. Vergeet niet zelf het kaartje voor uw voorstelling aan te schaffen, voorstellingen kunnen snel uitverkocht raken.

Adres: Gasterij de Vechtoever: Eilandseweg 32, 1394JG Nederhorst Den Berg.

 

Arrangement Dorpshuis Nigtevecht. In samenwerking met het Dorpshuis Nigtevecht kunnen op maat gemaakte arrangementen worden aangeboden. Een geheel verzorgd theaterbezoek van binnenkomst tot napraten na de voorstelling. Wij bieden deze mogelijkheden voor groepen. Bel voor alle informatie met het Dorpshuis 0294-251623, of bel de beheerder: 06 15697906.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s