Over ons

Cabaret in Nigtevecht is een 100% particulier initiatief, er wordt geen subsidie verstrekt, en er is ook geen sponsering. De opbrengst van de horeca is voor de beheerder van het Dorpshuis. Bijna alle groten van het moderne Nederlandse cabaret hebben inmiddels het Gymtheater podium betreden, dankzij de medewerking van impresariaten en cabaretiers. En door de bereidwillige inzet van heel veel vrijwilligers, Daarom zijn we in staat om ieder jaar een bijzonder programma samen te stellen met zowel top cabaretiers als jonge veelbelovende cabaretiers. Samen met de unieke sfeer in de zaal mogen we met gepaste trots stellen dat een avond uit in het Dorpshuis een bijzondere ervaring is. Dat gerenommeerde cabaretiers hier regelmatig terug komen, is daarvan wel het beste bewijs. In de volksmond (en op Facebook) wordt vaak over het Gymtheater gesproken, dit omdat dat de voorstellingen gegeven worden in een omgebouwde gymzaal, maar daar merkt u in de praktijk (als het zaallicht is gedoofd) niets van!

Over de kaartverkoop

  1. Losse kaarten. Indien niet uitverkocht, kunt u reserveren via het formulier op de homepage van deze website: vermeld uw naam, voorstelling, aantal kaarten, en uw telefoon nummer. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Voor e-tickets gaat u via “Agenda” naar de betreffende voorstelling, daar klikt u op “Tickets” en u wordt doorgelinkt naar de ticketshop. Vul uw gegevens in, betaal per bank, en u ontvangt vervolgens een e-mail met een unieke QR code. Print uw e-ticket. U kunt de code ook opslaan in uw smartphone. Telefonisch kunt u kaarten bestellen via 0294-252506. In het Dorpshuis vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling (indien niet uitverkocht). Kaarten zijn tevens verkrijgbaar bij de bakker en de Attent in Nigtevecht, bij Cha Cha Damesmode in Weesp en Boekhandel Van Kralingen op de Kerkbrink in Breukelen.
  2. Aanvang voorstellingen alle voorstellingen beginnen om 20:30 uur, de zaaldeuren gaan 10 minuten voor aanvang open, stoelen zijn ongeplaceerd.
  3. Administratiekosten Per internetbestelling bedragen de administratiekosten € 1,00 per kaart, plus de kosten voor elektronisch betalen.
  4. Entreekassa De kassa is bij avondvoorstellingen geopend vanaf 20.00 uur . De zaaldeuren gaan 10 minuten voor aanvang open. We hebben een gratis garderobe bij de voorstellingen.
  5. Wijzigen van kaarten Het wijzigen van Abonnementen en Losse Kaarten is niet mogelijk. Een kaartje is niet persoonlijk; u kunt de kaarten dus ook door een ander laten gebruiken. Eenmaal gekochte kaarten worden niet meer teruggenomen. Mocht u niemand kunnen vinden, bel ons dan. Bij uitverkochte voorstellingen kunnen we dan proberen die kaartjes door te verkopen aan mensen die op de wachtlijst staan.
  6. De Podium Cadeaukaart, Cultuurkaart met CJP-korting en dergelijke zijn bij ons niet geldig. Het Nigtevechtse cabaret is een 100% particulier initiatief.
  7. Pinnen Bij het dorpshuis kunt u pinnen.

Abonnementen

De voorstellingen op deze website kunnen in een abonnement, het passe partout, van 5 voorstellingen aangeschaft worden. Voor passe partouts geldt een aangepaste prijs per voorstelling, en dat levert een aanmerkelijke korting op. Reserveren van een passe partout voor het komende seizoen kan door ons te mailen, of te bellen 0294-252506.

Entreekassa

De kassa is bij avondvoorstellingen geopend vanaf 20.00 uur en . De zaaldeuren gaan 10 minuten voor aanvang open. We hebben een gratis garderobe bij de voorstellingen.

Online Reserveren

Online kaarten aanschaffen kan door bij de betreffende voorstelling de button aan te klikken, aan e-tickets zijn extra kosten verbonden.

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeerruimte in de buurt van het Dorpshuis. Parkeert u alstublieft wel in de parkeervakken.

Openbaar vervoer

Nigtevecht is slecht per bus bereikbaar vanuit Weesp en Loenen. Helaas rijden er maar bussen tot circa 18:30 uur.

Pont Nederhorst den Berg – Nigtevecht

Om 20:00 uur vaart de pont gratis speciaal voor de voorstellingen van Nederhorst naar Nigtevecht. Terugvaart in overleg met de pontbaas. Reserveren is niet nodig.

Technische Faciliteiten

Klik hier voor de technische informatie over de zaal: Technische faciliteiten

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s