Over ons

Cabaret in Nigtevecht is een 100% particulier initiatief, er wordt geen subsidie verstrekt, en er is ook geen sponsering. De opbrengst van de horeca is voor de beheerder van het Dorpshuis. Bijna alle groten van het Nederlandse cabaret hebben inmiddels het Dorpshuispodium betreden. Dit is allemaal mogelijk dankzij de bereidwillige medewerking van impresariaten en cabaretiers. En bovenal door de enthousiaste  inzet van heel veel vrijwilligers. Daarom zijn we in staat om ieder jaar weer een bijzonder programma samen te stellen met zowel top cabaretiers als jonge veelbelovende cabaretiers. Samen met de unieke sfeer in de zaal mogen we met gepaste trots stellen dat een avond uit in het Dorpshuis een bijzondere ervaring is. Dat gerenommeerde cabaretiers hier regelmatig terug komen, is daarvan wel het beste bewijs. In de volksmond (en op Facebook) wordt vaak over het Gymtheater gesproken, dit omdat dat de voorstellingen gegeven worden in een omgebouwde gymzaal, maar daar merkt u in de praktijk (als het zaallicht is gedoofd) niets van!

Over de kaartverkoop

 1. Losse kaarten.  Verkoop start  eind augustus 2023. Verkoop passe partous zijn al begonnen. U kunt reserveren via het formulier op de homepage van deze website: vermeld uw naam, gewenste voorstelling, aantal kaarten, uw telefoon nummer en woonplaats. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Telefonisch kunt u losse kaarten bestellen via 0294-252506. In het Dorpshuis vanaf 20:00 uur voor de voorstelling (indien niet uitverkocht). Losse kaarten zijn vanaf eind augustus 2023 verkrijgbaar bij Dorpswinkel  Nigtevecht. bij Cha Cha Damesmode in Weesp en bij Boekhandel Van Kralingen op de Kerkbrink in Breukelen.
 2. E-tickets, bij de betreffende voorstelling,  klikt u op “Tickets”, en u wordt doorgelinkt naar de ticketshop. Verkoop start  eind augustus 2023. Vul uw gegevens in, betaal per bank, en u ontvangt vervolgens een e-mail met uw unieke QR code. Print uw e-ticket. U kunt de code ook opslaan in uw smartphone.
 3. Aanvang voorstellingen alle voorstellingen beginnen om 20:30 uur, de zaaldeuren gaan 10 minuten voor aanvang open, stoelen zijn ongeplaceerd.
 4. Administratiekosten Alleen bij e-tickets bedragen de administratiekosten € 1,00 per kaart.
 5. Entreekassa De kassa is bij avondvoorstellingen geopend vanaf 20.00 uur . De zaaldeuren gaan 10 minuten voor aanvang open. We hebben een gratis garderobe bij de voorstellingen.
 6. Wijzigen van kaarten Het wijzigen van Abonnementen en losse Kaarten is niet mogelijk. Eenmaal gekochte kaarten worden niet meer teruggenomen. Een kaartje is niet persoonlijk, u kunt de kaarten dus ook door een ander laten gebruiken.
 7. De Podium Cadeaukaart, Cultuurkaart met CJP-korting en dergelijke zijn bij ons niet geldig. Het Nigtevechtse cabaret is een 100% particulier initiatief.

Abonnementen (het passe partout).

De voorstellingen op deze website worden in een abonnement verkocht, het passe partout, van vier voorstellingen. Een passe partout 23/24 kost € 77 voor viert voorstellingen. Voor passe partouts geldt altijd een lagere prijs per voorstelling, en u bent zeker van een kaartje. Reserveren kan telefonisch 0294-252506, of per WhatsApp 06-44522302, of reserveer via het formulier op de homepage.

Entreekassa.

De kassa is bij avondvoorstellingen geopend vanaf 20.00 uur. De zaaldeuren gaan 10 minuten voor aanvang open. We hebben een gratis garderobe bij de voorstellingen. Parkeren is ook gratis.

Online Reserveren.

Online kaarten kunnen gereserveerd worden met het formulier op de home page. Aanschaffen van e-tickets kan door bij de betreffende voorstelling op de button te klikken. Aan e-tickets zijn extra kosten verbonden per ticket: € 1,-.

Over de voorstelling.

Reclameren is niet mogelijk met betrekking tot de volgende klachten en omstandigheden, en leiden derhalve niet tot enige verplichting tot schadevergoeding aan de zijde van het Theater:
a. klachten en omstandigheden die betrekking hebben op wijzigingen in het programma, waaronder begrepen, zoals wijzigingen in de perso(o)n(en) van optredenden, in de samenstelling van het programma verschuivingen van evenementen naar een andere datum;
b. klachten en omstandigheden die betrekking hebben op de kwaliteit van de uitvoeringen van de evenementen waarop de overeenkomst tussen het Theater en de Bezoeker betrekking heeft;
c. klachten en omstandigheden die betrekking hebben op overlast of ongemak veroorzaakt door andere bezoekers;
f. klachten en omstandigheden die betrekking hebben op overlast of ongemak, waaronder begrepen beperkt zicht voor de Bezoeker, en de naar aanleiding daarvan getroffen technische voorzieningen in de zalen;
h. klachten en omstandigheden die betrekking hebben op de toewijzing en de verdeling van de plaatsen en/of een door omstandigheden noodzakelijke wijziging van het stoelenplan;
i. klachten en omstandigheden die betrekking hebben op overlast of ongemak, waaronder begrepen beperkt zicht op toneel;
j. klachten en omstandigheden die betrekking hebben op veroorzaakt door het niet naar behoren functioneren van de technische voorzieningen, dan wel de keuze van het theater die voorziening al dan niet aan te bieden;
l. klachten omdat de Bezoeker de toegang tot de zaal is ontzegd vanwege de omstandigheden dat het evenement in deze zaal reeds is begonnen.

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeerruimte in de buurt van het Dorpshuis. Parkeert u alstublieft wel in de parkeervakken.

Openbaar vervoer

Nigtevecht is slecht per bus bereikbaar vanuit Weesp en Loenen. Helaas rijden er maar bussen tot circa 18:30 uur.

Pont Nederhorst den Berg – Nigtevecht

Om 20:00 uur vaart de pont gratis speciaal voor de voorstellingen van Nederhorst naar Nigtevecht. Terugvaart in overleg met de pontbaas. Combineer uw avondje uit met een etentje in Buitenplaats Op ’t Eiland. Zie arrangementen.

Technische Faciliteiten

Klik hier voor de technische informatie over de zaal: Technische faciliteiten


Een gedachte over “Over ons

  Ben Goes zei:
  1 mei 2023 om 20:42

  Testteam reactie formulier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s