Patrick Laureij.

Zaterdag 1 december 2018, aanvang 20:30 uur.

Patrick Laureij

Nederlands Hoop (try out).

Uitverkocht.

Patrick Laureij - fotograaf Jennifer Kunes

Entree € 20,-.

Website Patrick Laureij

Er heeft zich een nieuwe bestseller bij het Grote Rijtje Namen gevoegd, vanaf september op tournee: Patrick Laureij. Jochem Myjer, Youp van ’t Hek, Ronald Goedemondt, Hans Teeuwen; het Nederlands cabaret kent al jaren een vertrouwd rijtje komieken die hun grotezalen tournees binnen de kortste keren weten uit te verkopen. Dit jaar is er een nieuwe bestseller bijgekomen: Patrick Laureij, de 36-jarige Rotterdammer die op tournee gaat met zijn tweede soloshow, getiteld Nederlands Hoop.

Hij schreef vorig seizoen theaterhistorie, zijn shows waren supersnel uitverkocht! Patrick was de hype van het seizoen. En we zijn er trots op dat hij weer naar Nigtevecht komt. Hij stond in 2017 bij Theo Maassen in het voorprogramma, dit keer in Carré en sluit hij af met een eigen LateNight show in een uitverkocht Carré. In mei 2016 was Patrick drie avonden ‘het voorprogramma’ van Anouk in een uitverkochte ZiggoDome.
Zelf schrijft hij:”Hee man, Patrick a.k.a. de Knotmaestro hier. Mijn tweede show is getiteld ‘Nederlands Hoop’. Het zou tof zijn als je langskomt”.

De Try-outs voor deze show waren supersnel uitverkocht. De try-outs in Toomler zelfs binnen 9 minuten!

Wat schreef de pers:
Volkskrant, Patrick Laureij blijkt een gozer die de lach aan zijn Rotterdamse kont heeft hangen “Hier staat een fijnbesnaarde stand-upcomedian met originele invalshoeken. Deze gozer heeft de lach aan zijn Rotterdamse kont hangen. Hij veroorzaakt hilariteit met verhalen over afkoelen in de HEMA, blozen in de klas en een roos kopen voor je vriendin. Het contrast tussen stoer en gevoelig wordt gretig uitgespeeld. (…) Het is geraffineerde comedy en ontroering ineen.”
Parool, Ontmand door thee met muffins.”Dit debuutprogramma is een mozaïek van waarnemingen en gedachten zoals je het niet vaak ziet. Heel geestig is de scène waarin zijn vriendin thee en muffins koopt als ze naar de film gaan. Hij voelt zich direct ontmand. Laureij is een stoere gozer die zijn ongemakkelijke verhouding tot zachtheid en gevoelens graag uitbuit.”

Advertenties