Door ziekte van Kasper van der Laan is de uitverkochte voorstelling van 8 februari geannuleerd De nieuwe datum is geworden 25 september 2021! (volgend jaar dus!). De kaarten blijven geldig, bewaar deze!

Aanvang 20:30 uur.

1 kilo

Kasper van der Laan - 1 kilo - Fotograaf Aisha Zeijpveld
8 februari Kasper van der Laan

Entree € 20,-.

Tickets

Website Kasper van der Laan

Tot nu toe maakt Kasper van der Laan elke verwachting meer dan waar.

Hij is hét Comedytalent van 2019. Volgens de Volkskrant. Hij was de beste op het Leids Cabaret Festival in 2018. Volgens het publiek. En hij verdient het mooiste podium voor het beste publiek. Volgens ons. En dus presenteren wij: 1 Kilo, het debuutprogramma van Kasper van der Laan.

Kasper ging/gaat eind november 2019 in première in De Kleine Komedie, voor een debuutvoorstelling is dat een bijzondere prestatie! En maar liefst voor vijf voorstellingen in serie geprogrammeerd.

Gewaardeerd lid van Comedytrain. Absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend en hilarisch. ‘Originele grappen’, schreef de Volkskrant, ‘een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt.’ ‘Een ongrijpbare jongen’, voegde Het Parool daaraan toe, ‘die slim laveert tussen vrij traditionele stand-up, meer absurde ingevingen en korte fysieke intermezzo’s.’ ‘Geniaal grappig’, zegt Micha Wertheim. En dat zegt wat. Ja, er wordt wel wat gewicht verwacht van 1 Kilo. Wat prima is. Tot nu toe maakt Kasper van der Laan elke verwachting meer dan waar

Wat schreef de pers:
Juryrapport Leids Cabaret Festival:” Nooit meer normaal je billen af kunnen vegen, je wordt bedankt Kasper. Dat is wel typerend voor zijn stijl: een heel eigen logica die hij tot absurde proporties doorvoert. Daarmee neemt hij ons mee naar een andere wereld. Zijn wereld! Een labyrint, want we tuimelen van de ene in de andere dagelijkse situatie waarin niets is wat het lijkt.”
De Volkskrant: ‘Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt.’