Arnout van den Bossche

Geplaatst op Geupdate op

Theatershow “De Relatiefluisteraar”

In deze theatervoorstelling is het publiek, zonder het goed te beseffen, beland in een soort “motivational seminar” voor koppels met ernstige relatieproblemen. Deze pijnlijke vergissing ontaardt in een buitengewoon komische workshop van een zelfverklaarde “Relatiefluisteraar” doorspekt met levendige interacties en herkenbare observatiehumor.

Fijnzinning, herkenbaar en vermakelijk raak!

Hou je niet van platte of schofferende humor maar heb je het liever verfijnd en subtiel, dan is deze voorstelling echt iets voor jou. Arnout Van den Bossche verrast met een originele én interactieve show waaraan je samen met je partner nog vaak zal terugdenken.

De jury van Humo’s Comedy Cup (Urbanus, Guy Mortier en Tom Lenaerts) liet zich in 2009 al overtuigen door de subtiele en originele humor van Arnout Van den Bossche en bekroonde hem tot winnaar Humo’s Comedy Cup 2009. Datzelfde jaar won hij ook het Deltion Cabaret Festival in Nederland. In 2012 veroverde Arnout Van den Bossche een finaleplaats bij de laatste 3 van het Vara Leids Cabaret Festival , toch wel de moeder der cabaretwedstrijden van Nederland.

Persquotes

“Hou vooral Arnout Van den Bossche in de gaten, want die maakte behoorlijk wat indruk!”
(De Standaard)

“Relatiefluisteraar Arnout Van den Bossche balanceert op het snijvlak van ernst en humor. Hij doet dat op uitstekende wijze. Herkenbare situaties brengt hij op een heel eigen manier naar voren. Gortdroog en scherp pakt hij zowel zijn onderwerpen als het publiek in.”
(Publieksjury Deltion)

“Arnout maakt met deze performance duidelijk dat hij binnen het Vlaamse comedycircuit zijn plek … al heeft.” (Jury Humorologie)

“Een verrassende Arnout Van den Bossche weet het publiek duidelijk te bekoren.”
(Het Nieuwsblad)

“De show zit steengoed in elkaar… De zaal speelt het interactieve spel van de relatiefluisteraar mee en de formule werkt. Van den Bossche zet een act neer waar iedereen iets in herkent en smakelijk om kan lachen.” (Jasmijn Mioch, recensent Leidscabaretfestival.nl)

“Hij weet het universele thema op een simpele, maar doeltreffende manier vast te pakken. Zijn grappen zijn origineel en ook technisch snapt Arnout hoe hij de grappen moet brengen.” (www.camedy.nl)arnout